2009. június 28., vasárnap

2012 - "És Isten fut Windows alatt!"



Kijött az első amerikaivilágvégeversionnumber654387 film trailere, ami az aktuális pániktémáról, 2012-ről szól. A youtube-on 2012-re keresve 105,000 találatot kapunk, ilyen-olyan szekták, tudományos és áltudományos csoportok, dokumentumfilmek és most már mozifilmek reprezentálásában tudhatjuk meg a "valót". Ilyenkor mindig az az uristen@menny.hu jelenet jut az eszembe, amikor a világvégét reklámozó srác a szektájuk CD-jét próbálja Istenre beszélni: "És Isten fut Windows alatt!". Kicsit nézzünk körbe és próbáljuk megtalálni az igazi tartalmat 2012 mögött, mégha nagyon nehéznek tűnik is.
Világvége lesz?
Szószerint nem, de valóban lezárul egy nagy szakasz.
???
Dimenzióváltás lesz.
Honnan tudjuk?
Sok forrásból: asztrológia, próféciák, médiumi közvetítések és nem utolsósorban megérzés. Sokan, akik már eljutottak egy bizonyos pontig és felfelé törekednek, már érzik.
Mit is érzünk pontosan?
A világ változik, az érzékelésünk máshogy működik, a minket körbevevő energiák hihetetlen intenzitással segítik elő vágyaink megvalósulását. Abban a korban élünk, ahol az lélek turbófokozatra kapcsolva fejlődhet, vagy épp vissza is zuhanhat tudattalan állapotába. Soha nem reinkarnálódott még ennyi lélek a Földre. Ennek oka, hogy most van az a kor, amikor is minden lehetséges. Aki sötét, pusztító ösztöneit, hatalomvágyát, vagy az élvezetek hajszolását szeretné kiélni, ugyanúgy megtehet mindent amit akar, mint azok, akik a lelki fejlődés eme kiemelt lehetőségével szeretnének élni.
Egyáltalán mi az a dimenzióváltás?
Szerintem nem kell sokat bizonygatnom, mindenki érzi és látja, hogy az egyes emberek lelki fejlettségi szintje között hatalmas különbségek vannak. Ezek a szintek most még jobban eltávolodnak egymástól a felgyorsult változások hatására. Ez azt eredményezi, hogy a különbség az emberek fejlettebb és a fejlődésben megrekedt csoportja között akkorára nő, hogy már tovább nem tartható fenn a mostani berendezkedés. A két csoport külön útra tér. Azok az emberek, akik felfelé törekednek a harmadik csakra szintjéről a negyedikre emelkedhetnek. A harmadik csakra jelentése itt a sűrű anyagi, mondjuk úgy 3 dimenziós lét, míg a negyedik csakra (szívcsakra) egy sokkal emelkedettem tudatállapotú, megtisztult, magasabb szinten rezgő energiájú létezés szintje, ami eltávolodik az anyagi világtól.

Ha kíváncsiak vagytok többre 2012-ről spirituális vonatkozásban, klikk Szabó Judit előadására:
http://radio.tisztahangok.hu/archivum/00eloadas20090211szabojudit
Ha érdekel, hogy pontosan hogyan is néz ki a 2012-re való "felkészülés", milyen változásokat élünk át és fogunk még tapasztalni, ajánlom Szabó Judit könyvét: Az anyagból a fénybe.
"A spirituális korszakváltást egyre jobban érzékeljük a világban, az átalakulásra utaló jelek már jó ideje megjelentek. A szellemi üzenetekből tudjuk, hogy az ember most csodálatos lehetőséget kap egy páratlan szellemi felemelkedésre. A könyv e folyamat részleteit mutatja be, azt, hogy a fény hogyan alakítja át a durvaanyagot finomanyaggá, és hogyan emeli fel az anyagba zárt lelket."

3 megjegyzés:

  1. Érdekesnek találom az amiket írsz.
    De ez a "dimenzióváltás" hogy kapcsolódik a 2012-re megjósult világvége, új periódus kezdete stb. elméletekhez?

    VálaszTörlés
  2. persze az első mondatba nem kell "az" :)

    VálaszTörlés
  3. A kapcsolat az, hogy 2012-re teszik ennek a felkészülési, fejlődési időszaknak a végét és egyben a "Kapuk bezáródását". 2012 decemberével a folyamat lezárul és többé nem lesz átjárás (legalábbis nem ilyen könnyű és gyors) a sűrűanyagi létből, a karmikus újraszületések körforgásából az eggyel magasabb, félanyagi szintre.

    VálaszTörlés