2009. július 8., szerda

Könyvajánló - Michael Newton: Lelkünk útjaOlvasgattam az elmult fel evben sokat az elozo eletekkel, illetve a foldi leszuletesek kozti lettel kapcsolatos konyveket, valamint sok interjut es beszamolot hallgattam es neztem meg. Az elso es szamomra alapmuvek koze kerulo konyv Michael Newton amerikai pszichologus 5 reszes konyvsorozatanak elso kotete: Lelkunk utja I.

A tovabbiakban olvasott mas konyvek kozott en azt mondanam, hogy hihetetlen tartalma es izgalmas reszletessege ellenere a "kezdok" szamara a legkonnyebben befogadhato stilusu. Meggyozo pontossaggal, korultekintessel es targyilagossaggal ir a halal elotti es utani eletrol, arrol hogy hogyan is mukodik ez az egesz korforgas. Hetkoznapi emberek, akik problemaikat maskepp mar nem igazan tudjak megoldani, vegul a hipnozisos kezelest valasztjak es varazslatos osszefuggeseket fedeznek fel csaladtagjaik, ismeroseik, ellensegeik kozott, a gondok gyokeret kutatva, elozo eleteikbe csoppenve.
Micheal Newton elismert pszichologus, egyetemi tanar, aki annak idejen veletlenul botlott elozo eletekbe melyhipnozis terapia folyaman. Konyvsorozatat mindenkinek tudom ajanlani nem csupan azert, mert egy nagyon szep es kerek leirast kaphatunk a temarol, de azert is, mert a konyvek szorakoztatoak es letehetetlenek.
Amit meg megemlitenek, hogy nem csupan folyamatokat abrazolnak a muvek, nem csupan targyilagos reszletesseget kapunk, hanem igazan felemelo gondolatokat is:

"Sokan egyenlőségjelet tesznek a szerelem és a boldogság közé. A boldogság azonban olyan elmeállapot, aminek magunkon belül kell kifejlődnie, s ami nem függhet egy másik személytől. A szeretet legegészségesebb fajtája az, amikor magunkkal meg vagyunk elégedve, és így a szeretetünk valaki másra való kiterjesztése már teljesen önzetlen. A szeretethez kemény munkára és állandó karbantartásra van szükség."
Michael Newton

PDF formatumu letoltes:
Lelkunk utja I. - http://ezoweb.hu/download.php?view.64
Lelkunk utja II. - http://ezoweb.hu/download.php?view.65
Lelkunk utja III. - http://ezoweb.hu/download.php?view.66

Kommenteket, elmenybeszamolokat nem csak itt, de emailben is varok szeretettel :)

4 megjegyzés:

 1. Tudnál ajánlani valakit akivel érdemes "visszautazni"?

  VálaszTörlés
 2. Most fejezem be az elso konyvet, nagyon erdekes erzeseket tud felhozni benned a konyv. Mint kezdo olvaso a temakban en is nagyon ajanlom mindekinek korhatarok nelkul - es ne felejtse az olvaso hogy sokszor nem mindent az agyunkkal es gondolatainkal kel felfogni hanem a szivunkel es melyebben... koszi (:

  VálaszTörlés
 3. na igen, M. Newton megirta korunk Bibliajat... akit azert meg ajanlanek, mert jol kiegesziti a hallottakat, es ugye ha mar egy amerikai pszichologus, egy indiai guru es egy ugyancsak indiai - bar univerzalis - avatar is hasonlokat beszel a lelekvandorlassal kapcsolatban, akik kozt valljuk be nem sok gondolatcsere folyik, akkor szamomra hiheto.

  Sathya Sai Baba beszedei
  http://www.sssbpt.info/english/sssvol01.html

  OSHO
  pl.: http://www.messagefrommasters.com/Ebooks/Osho_Books_on_Tantra_&_Mantra.htm

  azert ide sorolhatjuk a nemet spontan megvilagosodott Echart Tolle-t is.
  pl.: http://www.egykalapalatt.info/index.php?title=Let%C3%B6lt%C3%A9sek

  VálaszTörlés
 4. Soltész Mónika Miskolc
  06-20/257-6069

  VálaszTörlés